Kryefaqja Box 5 Rreziku nga tregtimi i papërshtatshëm i produkteve kozmetike

Rreziku nga tregtimi i papërshtatshëm i produkteve kozmetike

0
Shpërndaje

Përshtati: Ilma lamce

Tregtimi i produkteve kozmetike në kushte të pa përshtatshme mund të kthehet në rrezik serioz Dermatologët këshillojnë të tregojmë kujdes në përzgjedhjen e produkteve të kozmetikës. Shitësit ambulantë që tregtojnë produkte kozmetike në rrugë janë shtuar.

Produktet që ata mbajnë nuk dihet sa kohë kanë që janë prodhuar dhe prej sa kohësh qëndrojnë të ekspozuara në diell. Nëse produktet kozmetike qëndrojnë për një kohë të gjatë në diell, ato nuk e kryejnë më funksionin e tyre pasi janë produkte të skaduara.

Prandaj duhet të eliminoni në maksimum blerjen e këtyre produkteve në rrugë. Mendoni se përdorimi i tyre ju shkakton infeksione të ndryshme në lëkurë, duke çuar deri në kancer të lëkurës. Duke menduar se po kurseni duke blerë produkte të lira, ju do të shpenzoni më shumë për kurimin e lëkurës nga efektet negative që ato sjellin./healthyfood

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here