Kryefaqja Aktualitet Shëndetësia falas në Lushnje? Qytetarët denoncojnë amortizimin në pediatri

Shëndetësia falas në Lushnje? Qytetarët denoncojnë amortizimin në pediatri

0
Shpërndaje

Krahas kronikave televizive të kuruara deri në detaje për rritjen e cilësisë së shërbimeve dhe institucioneve shëndetësore, një tjetër panoramë na shfaqet herë pas here nga videot  që qytetarët na dërgojnë tek Gazeta Shëndeti.

Në një video të dërguar nga një lexuese e Gazeta Shëndeti tregohet gjendjen e rënduar në repartin e pediatrisë në Spitalin e Lushnjës. Aty tregohen qartë shtretërit tejet të amortizuar, muret që i ka zënë myku dhe ndriçuesit e dhomës të dëmtuar.

Për më tepër, ndiqni videon:

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here