Kryefaqja Box 3 Shenjat që dëshmojnë se trupi juaj është plot me toksina

Shenjat që dëshmojnë se trupi juaj është plot me toksina

0
Shpërndaje

Toksinat ndikojnë në shëndetin tuaj në mënyrë negative. Ja disa nga shenjat më të zakonshme që tregojnë prezencën e toksinave në trup:

  • toksina ne trupÇrregullime të gjumit të tilla si pagjumësi dhe nervozizëm
  • Erë trupi
  • Lodhje e vazhdueshme
  • Probleme inflamatore si artriti dhe astma
  • Vështirësi në tretje
  • Zhvillimi i ulçërave ose hemorroideve
  • Akne në fytyrë, ekzema, dhe probleme të tjera të lëkurës
  • Humbja e qartësisë mendore dhe motivimit
  • Dhimbje të muskujve

Këto shenja janë mjaft të përgjithshme. Disa mund të jenë shenjë e një gjendje krejtësisht të parëndësishme mjekësore. Para se të supozoni se trupi juaj është i ndotur duhet të konsultoheni gjithmonë me mjekun.

Ka edhe shumë sëmundje që mund të përkeqësohen me toksicitetin e trupit. Parkinsoni, depresioni, kanceri dhe semundja Alzcaimer. Arma më e fortë në luftën kundër toksicitetit të trupit është reduktimi i  ekspozimit  ndaj toksinave dhe hidratimi. Uji është thelbësor që trupi të mbrohet nga kimikatet ndaj të cilave është i ekspozuar. Sigurohuni që të pini ujë atë në intervale të rregullta./Përgatiti për “Shëndet+”: Elena Beta

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here