Kryefaqja Aktualitet Si mund të drejtoj një ankesë tek Avokati i Popullit për shkeljen...

Si mund të drejtoj një ankesë tek Avokati i Popullit për shkeljen e të drejtave si pacient?

0
Shpërndaje

Nëse mendoni se të drejtat tuaja janë shkelur gjatë shtrimit tuaj në spital apo qëndrimit aty, ju dhe të afërmit tuaj mund t’i drejtoheni Avokatit të Popullit me një:

Ankesë online në adresën

Ankesë me shkrim

  • Dërguar me postë në adresën: Institucioni i Avokatit të Popullit, Blv. “Zhan D’Ark, Nr. 2, Tiranë.
  • Duke u paraqitur pranë institucionit të Avokatit të Popullit.

Duke telefonuar

  • falas në nr. 08001111 gjatë orarit zyrtar 8:00 – 16:00, E hënë – E premte.
  • Ose në çdo kohë në nr. +355 689034648.
  • Duke dërguar një SMS në nr. 0689034968.

Duke u paraqitur pranë zyrave rajonale të Avokatit të Popullit në Berat, Kukës, Fier, Pgradec, Sarandë, Shkodër dhe Dropull i Sipërm.

Ky artikull u prodhua nga “Together for Life” në kuadër të projektit “Të drejtat e pacientëve në sistemin e drejtësisë”, si pjesë e skemës së granteve të projektit “Përfshirja e shoqërisë civile për një sistem drejtësie funksional dhe të barabartë për të gjithë në Shqipëri”, i financuar nga Bashkimi Evropian dhe i zbatuar nga Save the Children në partneritet me Qendra e Shërbimeve dhe Praktikave Ligjore të Integruara. Përmbajtja e këtij materiali është përgjegjësi e vetme e “Together for Life” dhe jo domosdoshmërisht paraqet pikëpamjet e Bashkimit Evropian, Save the Children dhe Qendrës së Shërbimeve dhe Praktikave Ligjore të Integruara.

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here