Kryefaqja Covid-19 Si ndikon COVID-19 tek fëmijët me diabet

Si ndikon COVID-19 tek fëmijët me diabet

0
Shpërndaje

Edhe pse fëmijët mund të infektohen me covid-19, ata normalisht kanë simptoma shumë të lehta dhe nuk ka ende të dhëna apo raportime për rastin e ndonjë fëmijë me diabet që ka ndërruar jetë nga koronavirusi.

Sidoqoftë, si me të gjithë njerëzit me diabet, koronavirusi mund ta bëjë më të vështirë menaxhimin e diabetit të fëmijës tuaj. Prandaj është e rëndësishme që të siguroheni që fëmija juaj të ndjekë rekomandimet për distancimin shoqëror dhe larjen e duarve për të zvogëluar rrezikun e infektimit.

Burimi: Diabetes UK

https://www.diabetes.org.uk/about_us/news/coronavirus

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here