Kryefaqja Box 6 Video / Ja si kryhet shndërrimi i penisit në vaginë

Video / Ja si kryhet shndërrimi i penisit në vaginë

0
Shpërndaje

Përgatiti: Blertina Koka

Një video e re e publikuar nga Shoqata Evropiane e Urologëve tregon në mënyrë të detajuar procedurën e kthimit të organit mashkullor në atë femëror. Videoja tregon kirurgun duke hapur qesen e herdheve, hequr testikujt dhe kokën e penisit për të krijuar një klitoris.

Ata përdoren më pas për të krijuar pjesën e brendshme të valvulës dhe kanalin vaginal që u japin mundësi pacientëve të kenë një jetë seksuale të shëndetshme.

Kirurgët kanë arritur gjithashtu të bëjnë transplantin e parë të penisit tek një ushtar që kishte pësuar një dëmtim të organit gjenital. Transplanti është vetëm për meshkujt që pësojnë dëmtime në organet gjenitale, dhe jo për njerëzit transeksualë./ shendeti.com.al

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here