Kryefaqja Lajm kryesor 4 gabime të rrezikshme që po bëni me ilaçet për lehtësimin...

4 gabime të rrezikshme që po bëni me ilaçet për lehtësimin e dhimbjeve

0
Shpërndaje

Përshtati në shqip: Blertina Koka

Ilaçet për lehtësimin e dhimbjeve në përgjithësi nuk janë të rrezikshme, sigurisht nëse merren në doza të duhura. Por, ka raste kur njerëzit i konsumojnë ilaçet si të ishin karamele, duke i përdorur edhe për një dhimbje të lehtë.

Ja cilat janë disa nga gabimet më të zakonshme që njerëzit bëjnë me ilaçet dhe çfarë mund të ndodhë si rezultat.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here