Kryefaqja Lajm kryesor 4 shenjat që paralajmërojnë për probleme me fshikëzën e urinës

4 shenjat që paralajmërojnë për probleme me fshikëzën e urinës

0
Shpërndaje

 

Përshtati në shqip: Blertina Koka

Me siguri nuk mendoni edhe aq shumë për fshikëzën e urinës, fundja, kur ju vjen për të urinuar, thjesht shkoni dhe urinoni. Por, kur diçka nuk funksionon mirë me sistemin urinuar, fillojnë të shfaqen simptoma të ndryshme, duke filluar nga gjaku në urinë deri tek ndjesia e djegies dhe nevoja për të urinuar shpesh dhe në mënyrë urgjente.

Para se të gjejmë shakktarin e problemit, është rëndësishme që dimë çfarë konsiderohet normale në termat e shpeshtësisë së urinimit. Nuk ka një numër të saktë, duke qenë se disa njerëz urinojnë më shumë se të tjerët, megjithatë, në përgjithësi të rriturit duhet të urinojnë 6-8 herë në ditë, dhe ndoshta edhe ndonjëherë gjatë natës.

Megjithatë, nuk është urinimi shpesh ai që mund të sinjalizojë se diçka nuk shkon me fshikëzën e urinës. Ja cilat janë disa nga shenjat më të zakonshme që paralajmërojnë për probleme me fshikëzën e urinës – dhe si mund ta trajtoni.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here