Kryefaqja Shendeti a-z A 6 shkaqet e afsheve të nxehta, që nuk kanë lidhje me menopauzën

6 shkaqet e afsheve të nxehta, që nuk kanë lidhje me menopauzën

0
Shpërndaje

Përshtati në shqip: Blertina Koka

Është sikur po të ndjek dikush me një llambë të nxehtë, që e ndez dhe fik në kohën më pak të përshtatshme. Lëkura fillon të skuqet krejt papritur në mes të një takimi të rëndësishëm… Filloni të djersitni sapo keni mbaruar me grimin…Dhe temperatura në dhomë duket sikur ka shkuar në 110 gradë, sapo jeni bërë gati për të fjetur.

Afshet e nxehta shkaktojnë rrahje të shpejta zemre, djersitje të lëkurës dhe – kur kalojnë – njolla të djersës në bluzë dhe disa të dridhura.

Është e vërtetë që këto afshe të nxehta lidhen zakonisht me menopauzën ose perimenopauzën, megjithatë duhet thënë që gratë (dhe burrat) e çfarëdolloj moshe mund t’i përjetojnë ato.

Afshet e nxehta mund të shfaqen në çdo kohë dhe për një sërë arsyesh.

Shfletoni galerinë për të zbuluar 6 shkaqet kryesore të afsheve të nxehta, që nuk kanë lidhje me menopauzën:

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here