Kryefaqja Covid-19 A E DINI SE, cila është mënyra e duhur e larjes së...

A E DINI SE, cila është mënyra e duhur e larjes së duarve?

0
Shpërndaje

Larja e duarve duket një proces i thjeshtë, por në fakt ka teknikat e veta dhe kërkon kohën e duhur.

Një infografik i shpërndarë Instituti i Shëndetit Publik shpjegon se cila është mënyra e duhur e larjes së duarve.

Mbajtja e duarve të pastra është një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të bëjmë për të parandaluar përhapjen e  mikrobeve dhe për të qëndruar të shëndetshëm.

 JETA ËSHTË ME E SIGURT KUR LAN DUART!

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here