Kryefaqja Aktualitet A mund t’ua përkeqësojë ibuprofen sëmundjen njerëzve me COVID-19?

A mund t’ua përkeqësojë ibuprofen sëmundjen njerëzve me COVID-19?

0
Shpërndaje

A mund t’ua përkeqësojë buprofen sëmundjen njerëzve me #COVID-19?

Organizata Botërore e Shëndetësisë: “Tani për tani, bazuar në informacionet që ka në dispozicion, OBSH-ja nuk rekomandon kundër përdorimit të ibuprofenit.

Ne jemi duke u konsultuar me mjekë që trajtojnë pacientë me #COVID-19 dhe nuk jemi në dijeni për raportet e efekteve negative të ibuprofenit, përveç efekteve të ditura anësore, që e kufizojnë përdorimin e tij te njerëz të caktuar.

OBSH-ja nuk është në dijeni për të dhëna të publikuara klinike, ose të bazuara në popullsi, në lidhje me këtë çështje”.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here