Kryefaqja Covid-19 Alkooli dhe COVID-19, çfarë duhet të dini

Alkooli dhe COVID-19, çfarë duhet të dini

0
Shpërndaje

Në asnjë rrethanë, nuk duhet të pini asnjë lloj produkti alkoolik si një mjet për parandalimin ose trajtimin e infeksionit COVID-19. Konsumimi i alkoolit NUK do t’ju mbrojë nga COVID-19.

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here