Kryefaqja Box 6 Brian Pinker: Personi i parë në botë që mori vaksinën e re...

Brian Pinker: Personi i parë në botë që mori vaksinën e re Oxford AstraZeneca

0
Shpërndaje

Sot në mëngjes, 82-vjeçari Brian Pinker u bë personi i parë në botë që mori vaksinën e re Oxford AstraZeneca.

Britania është vendi i parë që fillon përdorimin e vaksinës Oxford AstraZeneca, e cila është më e lehtë për t’u transportuar dhe për t’u ruajtur se vaksinat e tjera. “Jam shumë i lumtur që po marr vaksinën sot dhe shumë krenar që u shpik në Oksford”, tha Brian Pinker.

| 82-year-old Brian Pinker became the first person in the world to receive the new Oxford AstraZeneca vaccine this morning.

The UK’s NHS is the first health service to deliver the life-saving Oxford AstraZeneca jab, which is easier to transport and store than other vaccines.

 ‘I’m so pleased to be getting the COVID vaccine today and really proud it is one that was invented in Oxford.’ – Brian Pinker

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here