Dr. Arlinda Karaj

Dr. Sena Tarelli

Dr. Tringa Shehu

Dr. Ogerta Ismaili

Stomatologji

Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Stomatologji
(kirurgji orale, kirurgji maksilo- faciale, protetika fikse, protetika të lëvizshme, protetika kirurgjikale, ortodonci periodontologji)

Mimoza KOKONA

"Kjo platformë informuese shëndetësore u realizua nga Together for Life me mbështetjen e Popullit Amerikan nëpërmjet Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID)".
Opinionet e shprehura këtu janë të autorëve dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht pikëpamjet e USAID.