Kryefaqja Femrat Çfarë bëjnë prostitutat kur u vijnë menstruacionet?

Çfarë bëjnë prostitutat kur u vijnë menstruacionet?

0
Shpërndaje

prostitutaKuriozitet

Prostitutat, na çuditin! Pa mendo: asnjëherë nuk bëjnë pushim kur kanë menstruacione. E mbushin cerviksin me topa pambuku dhe lënë hapësirë të mjaftueshme për të vazhduar normalisht punën.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here