Kryefaqja Box 6 Cili është roli i mjekut në kopshte!

Cili është roli i mjekut në kopshte!

0
Shpërndaje

Një nga standardet që Ministria e Arsimit dhe Sportit ka vendosur të plotësohen deri në vitin 2020 për të gjitha kopshtet publike, është dhe pajisja e tyre me mjek. Por cili është roli i mjekut në kopsht dhe pse është e rëndësishme prania e tij?

Mjeku pediatër i çerdheve dhe kopshteve në QEZHEF, bashkëpunon për të organizuar dhe koordinuar punën me mjekët e çerdheve dhe kopshteve të Tiranës.

Kontrollon dhe koordinon punën me mjekët e institucioneve (çerdhe e kopshte) për vlerësimin në lidhje me zhvillimin fizik, psikomotor dhe sëmundshmërinë (6 nozologjitë) çdo 6 mujor./http://femijetetiranes.al

 

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here