Kryefaqja Covid-19 COVID-19/ Për të sëmurët kronikë mbi 65 vjeç

COVID-19/ Për të sëmurët kronikë mbi 65 vjeç

0
Shpërndaje

Me qëllim mbrojtjen e shëndetit të moshës së tretë nga infeksioni i shkaktuar nga COVID-19:

  • Farmacitë/Agjencitë Farmaceutike që kanë kontratë me FSDKSH, në bashkëpunim me punonjësit e shërbimit të Kujdesit Parësor mundësojnë dërgimin e barnave në banesë për pacientët kronik mbi 65 vjeç.
  • Mjeku komunikon me telefon, SMS, Skype, WhatsApp etj, kodin/kodet e recetave të pacientit.
  • Drejtoritë Rajonale të FSDKSH sigurojnë listën emërore të pacientëve mbi 65 vjeç dhe informacionin mbi farmacitë ku pacieneti ka ekzekutuar recetat e fundit me rimbursim.
  • Gjatë procesit të dorëzimit të barnave duhet të respektohet në mënyrë rigoroze perimetri i sigurisë mes pacientëve dhe ofruesve të këtij shërbimi.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here