Kryefaqja Fitness Digjni 100 kalori në 5 minuta (Video)

Digjni 100 kalori në 5 minuta (Video)

0
Shpërndaje

Një stërvitje e lodhshme në palestër nuk është për këdo dhe, je ta pranojmë, ndonjëherë nuk kemi mjaftueshëm kohë për të. Megjithatë, ky nuk është një justifikim për të hequr dorë nga aktiviteti fizik.

Në videon e mëposhtme do të gjeni disa ushtrime që do t’ju ndihmojnë të digjni kaloritë dhe humbisni peshë.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here