Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Kardiologji Dr. Alfred Nona

Dr. Alfred Nona

0
Shpërndaje

Alfred NonaMjek Kardiolog

Diplomuar në 2000 Fakulteti i “Mjekësisë dhe Kirurgjisë” pranë Universitetit “La Sapienza”, Romë, Itali.

Specializuar në 2012 në Kardiologji në “Shkolla e specializimeve në Kardiologji” pranë Departamentit të Shkencave Kardiovaskular dhe Respirator, Poliklinika Umberto, Romë.

Që prej 2012 e në vazhdim, mjek kardiolog në Spitalin Amerikan, Tiranë.

Kontakt: 042 35 7535

Shpërndaje
Artikulli MëparshëmDr. Teuta Haveri
Artikulli TjetërDr. Denisa Bajraktari   

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here