Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Dr. Blerina Kambo

Dr. Blerina Kambo

0
Shpërndaje

Emri: Blerina Kambo 

Specializimi: Oftalmologji

Cel: 0695151940

E-mail: kambo@dr.com

Dr. Blerina Kambo ka përfunduar shkëlqyeshëm studimet e larta në degën Mjekësi e Përgjithshme dhe specializimin në Oftalmologji në Moskë,  Rusi. Nga viti 2010 deri në 2015 ka punuar mjeke oftalmologe në një spital privat në Tiranë. Prej vitit 2015 ushtron praktikën privatisht në klinikën Lazerike të syrit në Tiranë. Ka kryer trajnime të shumta  për kirurgjinë lazerike të kataraktës, keratokonusit dhe të retinës në spitale dhe institute  të ndryshme oftalmologjike ndërkombëtare. Aktualisht po kryen studime  shkencore në lidhje me kirurgjinë refraktive dhe  keratokonusin në Universitetin Ludvig- Maximilian në Munih, Gjermani. Është anëtare e shoqatave evropiane të kirurgjisë së syrit dhe pjesëmarrëse në kongrese dhe simpoziume të ndryshme ndërkombëtare.

Për më tepër informacion dhe pyetje në lidhje me sëmundjen e keratokonusit dhe patologjive të tjera të syrit , mund të drejtoni pyetje duke ju referuar faqes në internetit  www.blerinakambo.com .

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here