Kryefaqja Box 6 Dr. Elton Qeli

Dr. Elton Qeli

0
Shpërndaje

Emri: Elton Qeli

Specializimi: Kardiologji

Tel:069 43 96 609

Emaili: qeli.elton@yahoo.com

Dr. Elton Qeli ka kryer studimet e larta pranë Fakultetit të Mjekësisë, në Universitetin e Tiranës 1999-2005. Nga viti 2005-2008 ka punuar në Spitalin e Tepelenës pranë shërbimit të urgjencës, ndërkohë që 6 muajt e fundit ka mbajtur postin e përgjegjësit të Repartit Spitalor Memaliaj.

Nga viti 2008-2012 është specializuar si mjek kardiolog pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”.  2011-2012 ka punuar  në mënyrë vullnetare si mjek kardiolog pranë  Urgjencës së Sëmundjeve të Brendshme. Pas kësaj fiton të drejtën për të punuar si mjek kardiolog me kohë të plotë pranë këtij reparti, për një periudhë 5-vjeçare.

Nga tetori i vitit 2016 e në vazhdim punon si mjek kardiolog pranë Qendrës Shëndetësore Nr. 5 , ndërkohë që njëkohësisht angazhohet edhe në Poliklinikën Qendrore dy ditë në javë, me kryerjen e ekzaminimeve kardiake.

Dr. Qeli është angazhuar vazhdimisht edhe në konferencat shkencore që organizon Shoqata Shqiptare e Kardiologjisë, dhe ajo Evropiane, ku ka qenë pjesëmarrës aktiv, qoftë me referime, qoftë me botime.

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here