Kryefaqja Box 3 Etiketat e ilaçeve, a janë të sigurta

Etiketat e ilaçeve, a janë të sigurta

0
Shpërndaje

Nga studimet e fundit del se shumë herë ilaçet nuk përmbajnë përbërësit që tregohen të etiketë, duke ju bërë të humbisni paratë dhe shëndetin.

pi ilacProkuroria e Përgjithshme e Nju Jorkut zhvilloi një hetim në lidhje me këtë çështje duke testuar 24 lloje ilaçesh, ku 16 prej tyre nuk përmbanin përbërësit e përmendur në etiketë.

Kjo nuk është hera e parë që autoritetet kanë vënë në pyetje vërtetësinë e etiketave që reklamojnë barnat.

Ekspertët e fushës ju këshillojnë të konsultoheni me mjekun nëse keni ndërmend të blini ndonjë ilaç. Në këtë mënyrë mund të shmangni probleme të ndryshme lidhur me shëndetin./Cosmopolitan

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here