Kryefaqja Shendeti a-z A Gjithçka duhet të dini mbi aneminë: Shkaktarët, komplikacionet, trajtimi…

Gjithçka duhet të dini mbi aneminë: Shkaktarët, komplikacionet, trajtimi…

0
Shpërndaje

Hekur dhe shtatzëni

Rreth 40% e grave shtatzëna vuajnë nga anemia si pasojë e mungesës së hekurit. Ato duhet të marrin të paktën 30 miligramë hekur çdo ditë. Vitaminat prenatale gjithashtu mund të përmbajnë hekur. Gratë shtatzëna duhet të bëjnë analizat e anemisë në vizitën e parë gjatë shtatzënisë dhe pas lindjes së foshnjës.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here