Kryefaqja Aktualitet Gjumë me masazh kinez

Gjumë me masazh kinez

0
Shpërndaje

cift, masazhNë pozicionin shtrirë, ngri njërën këmbë dhe me të dy duart duke takuar 2 gishtat e mëdhenj në pjesën mbi gjurin, duke marrë frymë thellë, ushtro presion duke rrëshqitur duart deri tek gjuri. Përsërite këtë veprim 5 herë për çdo këmbë.

Në majat e gishtave të duarve, shtyp tabanin e këmbës dhe njëkohësisht me gishta e mëdhenj shtyp pjesën e sipërme të këmbës. Përsërite këtë veprim për çdo këmbë nga 10 herë.

Në artikulacionin e gjurit mbështet gishtat e mëdhenj dhe gishtat e tjerë të dorës në pjesën e mbrapshte të gjurit. Shtyp njëkohësisht në pjesën e përparme dhe në pjesën ë prapme të gjurit deri në 10 herë për secilën këmbë.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here