Kryefaqja Femrat Gratë shtatzëna që hanë ushqime të shpejta, kanë lindje të parakohshme

Gratë shtatzëna që hanë ushqime të shpejta, kanë lindje të parakohshme

0
Shpërndaje

ush

Nënat që gjatë shtatzanisë së tyre ushqehen me ushqime të shpejta të cilat përfshijnë gjërat e skuqura, të thata, apo edhe ëmbëlsira të tejmbushura janë të rrezikuara të kenë një shtatzani të parakohshme.

Sipas disa kërkimeve shkencore dhe praktike është konfirmuar se 50 përqind e grave që kanë një dietë të varfër në kohën kur ato janë shtatzënë lindin me vështirësi duke pasur dhe probleme shëndesore, që I çon në një lindje të përshpejtuar.

Kërkuesit kanë investiguar mbi 300 femra australiane mbi ushqimin e tyre dhe se çfarë hanë përpara lindjes dhe kanë arritur në këto përfundime.

Si dhe shumica e femrave që janë shtatzëna nuk marrin rekomandime në dietologë duke shkaktuar në këtë mënyrë edhe dëme për të cilat nuk janë te vetdijshme.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here