Kryefaqja Foto-Lajm ISHP shpërndan për nxënësit fletëpalosje, por me një problem të “vogël”… në...

ISHP shpërndan për nxënësit fletëpalosje, por me një problem të “vogël”… në serbo-kroatisht

0
Shpërndaje

Instituti i Shëndetit Publik ka shpërndarë rreth 10 mijë fletëpalosje në shkollat shqiptare me informacione lidhur me higjienën personale. Fletëpalosjet kanë vetëm një problem të vogël, nuk janë në shqip, por në serbo-kroatisht. E vetmja mënyrë që nxënësit të kuptojnë çfarë është shkruar është nëpërmjet figurave.

Shpërndarja është kryer nga Instituti i Shëndetit Publik në të gjithë vendin, fill pas emërimit si drejtoreshë në këtë institucion i Albana Fico.

Në fletëpalosje mund të shihet logoja e Institutit të Shëndetit Publik dhe shtypshkronja në Shqipëri ku janë shtypur, për të cilat nuk kanë harruar që t’i shqipërojnë.

Burimi: Hashtag.al

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here