Kryefaqja Femijet ISHSH: inspektohen 511 subjekte arsimore për kushtet higjieno-sanitare

ISHSH: inspektohen 511 subjekte arsimore për kushtet higjieno-sanitare

0
Shpërndaje

Të hënën nisi viti i ri shkollor, së bashku me të kanë nisur dhe inspektimet e ambienteve nga Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor (ISHSH).

ISHSH ka dal në terren për kontrollin e kushteve higjieno-sanitare, që fëmijët të kenë një ambient të pastër dhe të sigurtë. Gjithashtu, janë kontrolluar dhe  kartelat e vaksinimit  në çdo institucion arsimor, publik ose jopublik, që vogëlushët të jenë të shëndetshëm përgjatë qëndrimit të tyre në ambientet edukative.

“Deri tani kemi inspektuar në të gjithë vendin 511 subjekte arsimore, nga të cilat: 337 shkolla (9-Vjeçare e të mesme), 157 kopshte, 13 çerdhe, 2 konvikte, 1 subjekt i arsimit të lartë dhe 1 qendër për fëmijë. Inspektimet vazhdojnë”, kanë shkruar ISHSH në profilin e tyre në facebook.

Burimi: Kopshti Im

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here