Kryefaqja Aktualitet “Karantinohet” sistemi gjyqësor

“Karantinohet” sistemi gjyqësor

0
Shpërndaje

Gazetare: Klevisa GJIKA

Infektimi i një punonjësi në Gjykatën e Lartë është bërë shkak për infektimin e 3 gjyqtarëve në 48 orët e fundit. Si pasojë, gjykata ka marrë vendimin për reduktimin e punës dhe funksionimin e saj vetëm për mbylljen e çështjeve urgjente.

Kështu, bashkë me dy gjykatat e tjera të mbyllura për të njëjtin shkak, përkatësisht: Gjykata e Posaçme kundër Krimit dhe Korrupsionit dhe Gjykata e Apelit, sistemi gjyqësor “futet në karantinë”, si pasojë e rasteve të dyshuara të rezultuara pozitive.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here