Kryefaqja Box 1 Lëviz për kopshtin tim: Nis hedhja e të dhënave të nxjerra nga...

Lëviz për kopshtin tim: Nis hedhja e të dhënave të nxjerra nga anketimet!

0
Shpërndaje

Në kuadër të projektit “Lëviz për kopshtin tim” me mbështetjen e Leviz Albania dhe me financimin nga Agjencia Zviceriane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC, Shoqata “Together for Life” po kryen monitorimin e standarteve të infrastrukturës dhe investimeve të 43 kopshteve publike të Tiranës për një periudhë 12 mujore.

Qëllimi i projektit është informimi i qytetarëve dhe medias për të nxitur përgjegjshmërinë dhe transparencën e pushtetit vendor për përmirësimin e cilësisë së shërbimit në kopshtet e bashkisë Tiranë.

Pas përfundimit të monitorimit të standarteve të kopshteve dhe përfundimit të pyetësorëve lidhur me perceptimin e prindërve për lidhur me kushtet fizike, infrastrukturore, të sigurisë, higjienës dhe popullimit të kopshteve publike filloi proecesi i hedhjes së të dhënave të grumbulluara.

Të dhënat e grumbulluara do të përpunohen nga ekspertët përkatës dhe do të publikohen në rrjetet sociale./ shendeti.com.al

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here