Kryefaqja Aktualitet Manual për mbrojtjen e Konsumatorit: Gjithçka që duhet të dini

Manual për mbrojtjen e Konsumatorit: Gjithçka që duhet të dini

0
Shpërndaje
🔗Manual për Mbrojtjen e Konsumatorit për pushtetin vendor
Prof. Dr. Fatmir Memaj
Dr. Ledjon Shahini
Dr. Indrit Reka
Manuali për Mbrojtjen e Konsumatorit do të jetë i publikuar ONLINE do t’ju japë mundësinë të gjithë punonjësve të administratës që të kenë akses falas në çdo kohë, edhe pas përfundimit të projektit në
https://www.izhiq.org.al/…/Manuali-per-mbrojtjen-e…
Temat kryesore të manualit:
👉Koncepte të përgjithshme mbi mbrojtjen e konsumatorit
👉Mbrojtja e Konsumatorit në Shqipëri
👉Standartet Ndërkombëtare për Mbrojtjen e Konsumatorit
👉Mbrojtja e Konsumatorit në këndvështrimin Evropian
👉 Raste Praktike
Ky manual është botuar në kuadër të projektit “Drejt BE-së: Forcimi i shoqërisë civile dhe qeverisjes lokale për një mbrojtje me të mirë të konsumatorit”, zbatuar nga Instituti për Zhvillim dhe Iniciativa Qytetare në partneritet me Albanian Socio Economic Think TankA, me mbështetjen financiare të European Union in Albania nëpërmjet programit IPA 2017, i cili menaxhohet nga Ministria e Financave CFCU Albania.
https://www.izhiq.org.al/wp-content/uploads/2022/02/Manuali-per-mbrojtjen-e-konsumatorit.pdf

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here