Kryefaqja Aktualitet Mjekja e muajit, 30 vite përkushtim në spitalin e Vlorës

Mjekja e muajit, 30 vite përkushtim në spitalin e Vlorës

0
Shpërndaje

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka zgjedhur si mjeke të muajit dr. Lavdie Duqi (Aniaj). Ajo i ka shërbyer prej 30 vitesh me përkushtim pacientëve në spitalin e Vlorës.

Mjekja ka punuar vullnetarisht edhe në zonën e Fier-Lushnjës, ku ka kryer depistime në terren, duke zbuluar dhjetëra pacientë me talasemi, të cilët më pas kanë marrë trajtimin e nevojshëm në kohë./Shendeti.com.al

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here