Kryefaqja Lajme te tjera Mjeku Edvin Prifti: Më shumë mirënjohje për personelin mjekësor dhe luftën e...

Mjeku Edvin Prifti: Më shumë mirënjohje për personelin mjekësor dhe luftën e tyre për jetën

0
Shpërndaje

Nga Edvin Prifti

Uroj që sot më shumë se kurrë, personeli mjekësor të vlerësohet me mirënjohje për luftën e tyre dhe për rrezikun që përballen ashtu sikurse po ndodh në Italinë fqinje, në një qytet në veri shikohet një parrullë e tillë.

Mjekët dhe infermierët shqiptarë do ia dalin edhe këtë herë dhe uroj që populli të kuptojë se kush janë heronjtë e vërtetë të tij. Sars Cov2 do të konfrontohet me kurajo dhe determinacion me çdo armë që disponohet.

Edhe pse me Sars Cov1 që u përhap në Sunnybrook Ëomen’s Health College, unë u përballa rastësisht në Toronto, Kanada, dhe prej tij humbën jetën dhjetra mjekë dhe infermierë, besoj që duke e vlerësuar me seriozitetin e duhur, do të arrihet të kemi një rezultat pozitiv.

Pak më shumë vlerësim për të gjithë këta luftëtarë teutonë të veshur me të bardha që luftojnë çdo sekondë për jetën, e kujdo qoftë ajo.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here