
Mjek imazherisht, Nutricionist
Një ndër faktorët kryesor të kancerit të stomakut, është nitrati tek sallamet dhe tek salçiçet! Çdo sallam përmban nitrat, sepse nëse nuk i vendoset, atëherë ai qelbëzohet nga përmbajtjet parazitore!
Për të reduktuar kancerin e stomakut, këshillohet mos konsumimi i produkteve të mbyllura! (Mundësisht 0)
Shikoj shumë njerëz, që marrin sallamra dhe salçiçe me peshë, duke i ushqyer fëmijët e tyre, çdo vakt me to! Mjaft më, mos e bëni!
Madje dhe sipër tij u hedhin keçap, i cili është po aq kancerogjen sa sallami!
Keçapi si një kripë e ëmbëlsuar që është, përmban monosodium glutamat, e cila siguron ëmbëlsinë dhe shijen e produktit!
Pa vajtur 30 vjeç, meshkujt po i bëjnë gastro-endoskopit sikur të ishin analiza gjaku.