Kryefaqja Dieta Nëse do të dobësohesh, thuaju “JO” këtyre ushqimeve

Nëse do të dobësohesh, thuaju “JO” këtyre ushqimeve

0
Shpërndaje

Blertina Koka

Shumë ekspertë thonë se është idiotësi t’i mohosh vetes disa ushqime të caktuara me pretekstin se të shtojnë në peshë – vetëm sa do të shtohet dëshira për ato ushqime dhe do të përfundosh më e uritur dhe si pasojë edhe me disa kile më tepër. Prandaj ëmbëlsirat nuk janë në listë – është OK të llastoheni herë pas here me to. Megjithatë, disa ushqime realisht e meritojnë t’u vësh vizën, sidomos nëse po përpiqeni të bini në peshë. Në këtë rast, shmangni këto ushqime (kur mundeni) për të mposhtur dëshirën për të ngrënë ushqime të shpejta dhe të pashëndetshme, dhe për t’ia arritur qëllimit për rënien në peshë.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here