Kryefaqja Lajm kryesor Nga depresioni deri tek kanceri –pasojat e mungesës së vitaminës D

Nga depresioni deri tek kanceri –pasojat e mungesës së vitaminës D

0
Shpërndaje

Blertina Koka

E vërteta rreth vitaminës D

Me siguri keni lexuar nëpër artikuj të ndryshëm që mosmarrja mjaftueshëm e vitaminës D mund të rrisë rrezikun e zhvillimit të një sërë sëmundjesh. Është e rëndësishme t’i lexoni këta artikuj me kujdes, duke qenë se mund të ketë shpjegime të ndryshme për lidhjen e mungesës së vitaminës D me sëmundjet.

Studimet lidhur me vitaminën D vazhdojnë akoma, dhe mund të sigurojnë të dhëna më të sakta nëse suplementet e vitaminës D mund të ulin rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës, kancerit dhe sëmundjeve të tjera kronike.

Nga depresioni deri tek kanceri, shumë sëmundje lidhen edhe me mungesën e vitaminës D. Megjithatë, mos përhapni menjëherë panik dhe filloni të pini ilaçe, por konsultohuni fillimisht me mjekun për t’u siguruar nëse po merrni lëndët ushqyese të nevojshme.

Më poshtë gjeni disa nga problemet shëndetësore të lidhura me mungesën e vitaminës D. Shfletoni galerinë…

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here