Kryefaqja Aktualitet Një tjetër mjek humb jetën si pasojë e Covid-19

Një tjetër mjek humb jetën si pasojë e Covid-19

0
Shpërndaje

Një tjetër mjek humb jetën si pasojë e Covid-19

Me dhimbje te thelle Urdhri i Mjekeve te Shqiperise njofton humbjen e Dr.Spiro Derolli, mjek Rheumatolog ne Spitalin Rajonal Vlore.

Urdhri i Mjekeve te Shqiperise shpreh ngushellimet me te sinqerta familjes, kolegeve dhe te afermeve te ti.

I paharuar qofte kujtimi i Tij !

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here