Kryefaqja Lajm kryesor Parandalimi i ekstremizmit dhe radikalizmit midis të rinjve, “Përtej Barrierave” workshop me...

Parandalimi i ekstremizmit dhe radikalizmit midis të rinjve, “Përtej Barrierave” workshop me të rinjtë

0
Shpërndaje

“Përtej Barrierave” ka realizuar aktivitetin e parë nga projekti FACT.

Në këtë aktivitet morën pjesë 17 të rinj që janë aktivistë të organizatës.

Aktiviteti rezultoi në një workshop me kohëzgjatje 2 orë .

Pjesë e projektit janë 11 shtete ndër të cilat organizata OKO – Organizacija kreativnog okupljanja, është organizata lider që implementon projektin.  [http://www.okoorg.rs/]

Qëllimi kryesor i projektit është të parandalojë ekstremizmin dhe radikalizmin midis të rinjve dhe t’i fuqizojë ata të parandalojnë atë sjellje dhe efektet e saj negative tek këta të fundit. Ky projekt është krijuar për të përmbushur nevojat e target group – it të synuar – punëtorë  dhe udhëheqës të të rinjve, në vendet e programit të BE-së.

Organizata “Përtej Barrierave” do të përfaqësohet nga dy aktivistë të saj, të cilët kanë qenë pjesmarrës në aktivitete të ndryshme lokale, kombëtare dhe Evropiane.

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here