Kryefaqja Aktualitet Pesticidet, si mund të pakësoj ekspozimin ndaj Anvilit?

Pesticidet, si mund të pakësoj ekspozimin ndaj Anvilit?

0
Shpërndaje

Masat:

Fëmijët dhe gratë shtatzana mundësisht të shmangin ekspozimin.

PesticideMundësisht rrini brenda gjatë spërkatjes dhe 30 minuta pas.

Mbyllni dritaret, dyert dhe kondicionerët përpara spërkatjes dhe 30 minuta pas.

Nëse sytë dhe lëkura ju bien në kontakt me Anvilin, shpëlajini menjëherë. Rrobat që bien në kontakt me Anvilin lajini veçmas nga rrobat e tjera.

 

Masa të tjera të mundshme:

Vilni përpara spërkatjes frutat dhe perimet që prisni të konsumoni së afërmi. Shpëlajini mirë përpara konsumit.

Mbuloni tavolinat, pajisjet që keni jashtë dhe lajini me ujë e detergjent pas spërkatjes.

Hiqni rrobat e nderura, lodrat nga oborri.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here