Kryefaqja Aktualitet Pezullohet puna në Gjykatën e Apelit Durrës, shkak disa punonjës me COVID-19

Pezullohet puna në Gjykatën e Apelit Durrës, shkak disa punonjës me COVID-19

0
Shpërndaje

Marjena Sallaku

Njoftimi i infektimit me COVID-19  të disa punonjësve të Gjykatës së Apelit është shoqëruar me vendimin e mbylljes së kësaj të fundit për një afat dy-javor.

Godina tanimë po i nënshtrohet i dezinfektimit dhe është rritur numri i testimeve edhe për punonjësit e tjerë të Gjyaktës së Shkallës së Parë Kavajë, ku gjithashtu është pezulluar puna deri në nxjerrjen e përgjigjes.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here