Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Obstetrikë-gjinekologji Prof. Dr. Namik Kemal Duru

Prof. Dr. Namik Kemal Duru

1
Shpërndaje
Prof. dr. Namik Kemal Duru
Prof Namik Kemal DuruMjek Obstetër – Gjinekolog

Specialist në Fertilizimin In Vitro

Diplomuar në 1994 në Shkollën Ushtarake të Mjekësisë Gulhane (Obstetrikës dhe Gjinekologjisë), Ankara, Turqi.

Që prej 2013 e në vazhdim, mjek gjinekolog në Spitalin Amerikan, Tiranë.

Kontakt: 042 35 7535

1 Koment

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here