Kryefaqja Box 2 Pyet mjekun: Çfarë është Uillbrand Sindrom?

Pyet mjekun: Çfarë është Uillbrand Sindrom?

0
Shpërndaje

Jam e interesuar të di nëse keni ndonjë informacion rreth Uillbrand Sindrom dhe a ka në Shqipëri mjekim për këtë sëmundje, ndërkohë që një nga mjekimet është DDAVP. Po ju pyes juve pasi jam interesuar pranë të gjitha spitaleve në Shqipëri dhe asnjë nuk më ka kthyer përgjigje, pasi nuk ndodhem aty që të mund të paraqitem pranë spitaleve personalisht. Jam e shqetësuar nëse mund të gjej shërbim për këtë sëmundje aty, pasi kam dy vajzat binjake me këtë sindromë. Duke shpresuar në mirëkuptimin tuaj, ju lutem, më ktheni përgjigje.

Përgjigjet mjeku hematolog, Sokrat Riza

Kjo është një sindromë e njohur për mjekët hematologë. E sugjerojmë zonjën që të interesohet pranë Qendrës së Hemoglobinopative në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në Tiranë (QSUT). Aty do të marrë përgjigje për gjithçka pyet, përfshirë edhe medikamentet që janë në Shqipëri për këtë sindromë./ Shendeti.com.al

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here