Kryefaqja Aktualitet QSUT, tarifat e ekzaminimeve radiologjike dhe endoskopike

QSUT, tarifat e ekzaminimeve radiologjike dhe endoskopike

0
Shpërndaje

Tarifat për vizitat, ekzaminimet dhe analizat që do të kryhen në 23 shërbimet shëndetësore të Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në Tiranë. Rritjes së tarifave për shërbimet mjekësore do t’i nënshtrohen të gjithë pacientët që paraqiten direkt e në spital, pa kaluar më parë tek shërbimi i mjekut të familjes apo atij specialist.

TARIFAT E EKZAMINIMEVE RADIOLOGJIKE

Rentgenoskopi Toraksi                                                  500

Rentgenoskopi stomaku                                               500

Rentgenografi stomaku seriog                                   500

Rentgenografl gastro-intentinale                              500

Rentgenografl gastro-intentinale seriog                500

Rentgenografi vertebrale në 1 proj.                        300

Rentgenografi e gjithë kolones Vertebrale           700

Rentgenografi e kokës                                                  500

Radiografl Panoramex                                                   800

Irrigoskopi + grafi                                                           500

Urografi intravene me kontrast 60%                       800

Urografi intravene me kontrast 75%                       1000

Cistografia miksionale                                                    800

Rentgenografi të ndryshëm 1 projeksion.             300

Kolecistografia intravene                                             1000

Kolecistografia orale                                                      500

Tomografia (3 shtresa)                                                  1500

Ekografi                                                                                1000

Ekografi të ndryshme me print                                  1500

Radiografi Thoraxi                                                          500

Hysterosalpinografi                                                        1500

Kolposkopi                                                                          2500

Çdo seancë fizioterapie                                                 500

Mamografia                                                                       1000

 

TARIFAT PËR EKZAMINIME ENDOSKOPIKE

Fibrobronkoskopi                                                            4500

Fibrogastroskopi                                                              4500

Fibrokolonoskopi                                                             4500

Rektoromanoskopi                                                         1500

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here