Kryefaqja Covid-19 Rënie graduale e shtrimeve në spital për Covid-19

Rënie graduale e shtrimeve në spital për Covid-19

0
Shpërndaje

Në një postim në rrjetin social, Facebook, kryeministri Rama publikoi një grafik ku vihet re një rënie graduale e shtrimeve në mjediset spitalore për Covid-19.

“Ky tregues që e has shumë pak, për të mos thënë fare në vendet e tjera nën agresion, ku mbingarkesa e spitaleve po vjen si haraç për vonesat në marrjen e masave, na thotë qartë se e para, po bëjmë gjënë e duhur; e dyta, duhet të vazhdojmë kështu, me durim të madh, sepse armikun e kemi pas çdo porte; e treat, po vazhduam kështu do të dalim më shpejt fitimtarë se shumë të tjerë, më të mirë, më të fortë dhe me kokën lart përpara brezave që vijnë nga kjo sfidë historike”, shkruan Rama.

10 ditët e fundit: Rënie graduale e shtrimeve në spital për

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here