Kryefaqja Aktualitet Shëndetësia falas, por pacienti i blen ilaçet vetë!

Shëndetësia falas, por pacienti i blen ilaçet vetë!

0
Shpërndaje

Në redaksinë e emisionit “STOP” u dërgua një video nga një qytetar i Fushë- Krujës, i cili tregon se pavarësisht shëndetësisë falas, ai i ka blerë të gjitha ilaçet vetë me para në dorë.

Nga Vloçishti i Korçës vjen një denoncim për doktoreshë Vasilika Petrollin, e cila shfaqet me zë e figurë duke iu drejtuar një qytetari në mënyrë të padenjë.

Doktoresha – Tani e mendon psikologu, tani çfarë të bëjmë neve? Si të doni juve?

Qytetari – Këtë të bësh, ça të bësh!

Doktoresha – Çfarë të bëjmë? Jo more, s’e bëj fare se ta kam dhënë dje dhe s’ta bëj fare!

Qytetari – Po, pse mos e bësh?

Doktoresha – Se s’dua!

Qytetari – S’do ti?

Doktoresha – Eee.

Infermierja – Ti mos bëj llafe! S’ka gjë.

Doktoresha – Ja s’dua! Çfarë do më bësh?

Qytetari – S’do?

Doktoresha – Eee…

Qytetari – Mirë! Si të duash.

Doktoresha – Jo, po më ashtu ky mua.. ça do më bësh o?

Qytetari – E më mirë, si të duash.

Doktoresha – Jo, si të duash, se ta dhashë dje.

Qytetari – Mirë!

Infermierja – Ik tani! Mbylle derën!

Doktoresha – Ua këta … një avaz kanë.

Doktoreshë Petrolli refuzoi t’i shërbente sërish pacientit të saj, me pretendimin se nuk kishte më se çfarë t’i bënte.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here