Kryefaqja Box 4 Shqeme, ushqimi që “vret” depresionin

Shqeme, ushqimi që “vret” depresionin

0
Shpërndaje

Shqemet janë burim i madh i  triptofanit, i cili është një amino acid jetik.

shqemeTrupi ynë ka nevojë ta marrë atë në të gjithë ushqimet. Ky amino acid ndihmon fëmijët të zhvillohen dhe të rriten, përmirëson gjumin dhe ul ndjeshëm nivelin e stresit, ankthit dhe depresionit.

Vetëm dy grushte shqeme, përmbajnë diku në mes 1.000 dhe 2.000 mg  triptofan. Ky kompleks është po aq i suksesshëm sa ilaçet kundër depresionit. Nëse trajtoni depresionin nëpërmjet konsumimit të shqemeve, nuk do të keni efekte anësore të cilat shkaktohen zakonisht nga ilaçet kundër depresionit.

Përgatiti për “Shëndet+”: Elena Beta

Burimi: http://www.wellmindness.com/

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here