Kryefaqja Covid-19 Shqipëria dërgon dhe 60 infermierë në ndihmë të Italisë

Shqipëria dërgon dhe 60 infermierë në ndihmë të Italisë

0
Shpërndaje

Pas 30 mjekëve dhe infermierëve që u nisën drejt Italisë për të luftuar COVID-19, një grup tjetër infermierësh, prej 60 personash, është nisur drejt vendit fqinj për të kontribuar në situatën e krijuar ndaj pandemisë.

Jo të 60 infermierët që do nisen drejt Italisë kanë qenë të punësuar aktivë. Ata priten që të trajtohen për disa ditë në Itali, ku dhe më pas do të nisin punën në spitale.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here