Kryefaqja Aktualitet Shtyhet data e provimit të shtetit për profesionet e mjekësisë

Shtyhet data e provimit të shtetit për profesionet e mjekësisë

0
Shpërndaje

Blertina Koka, Shëndet+

Agjencia Kombëtare e Provimeve njofton të gjithë kandidatët që janë regjistruar për të dhënë provimin e shtetit në profesionet e rregulluara të mjekut, stomatologut, farmacistit, infermierit, mamisë, mjeketfizioterapistit, logopedistit, teknikut të laboratorit dhe teknikut të imazherisë se datat e provimit të parashikuara për t’u zhvilluar në muajt nëntor – dhjetor 2015, do të shtyhen për t’u zhvilluar në fund të muajit janar 2016.

Ky vendim është marrë për shkak të verifikimeve që duhet të kryejnë Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe Ministria e Shëndetësisë lidhur me procedurat e zhvillimit të provimit të shtetit.

Pritet që në provim të hyjnë rreth 1300 mjekë, stomatologë, farmacistë.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here