Kryefaqja Box 4 Si të parandaloni inflamacionin akut me këtë mënyrë natyrale!

Si të parandaloni inflamacionin akut me këtë mënyrë natyrale!

0
Shpërndaje

Inflamacioni është një problem i zakonshëm për shumicën e njerëzve. Hulumtimet mbështesin teorinë se inflamacioni në disa raste mund të jetë i mirë për shëndetin. Pse? Kur trupi vuan nga ndonjë sëmundje, inflamacioni ndihmon të kuptohet se diçka nuk po shkon si duhet.

Inflamacioni ndodh jashtë trupit, si përgjigje ndaj problemeve të brendshme duke luftuar infeksionet dhe sëmundjet.

Stili i jetesës stresi si dhe ushqimet e shpejta dhe të paketuara që konsumojmë janë gjithashtu shkaktarë të inflamacioneve të ndryshme të trupit, prandaj një dietë e ekuilibruar është ajo që duhet të kemi gjithmonë parasysh.

Reagimi i sistemit imunitar apo alergjitë ndaj ushqimeve të ndryshme mund të shkaktojnë inflamacion, fryrje apo dhimbje.

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here