Përbërësit:
3 vezë
- 2 gota sheqer
- 2 gota kos
- 1 gotë vaj
- 1 pluhur paste
- 1 lugë sheqeri vanilje
- 2-3 gota miell
- 2 filxhanë kokos
Për mbështjellje:
- 1 filxhan ujë
- 1 filxhan sheqer
- 1 margarinë
- 1 çokollatë të shkrirë
- Një lugë kakao
Përgatitja:
Përzihen të gjithë përbërësit dhe vendosen në një tepsi me pak yndyrë. Piqen në temperaturë 200 gradë për 20 minuta. E ndajmë në katrore sipas dëshirës. Më pas përziejmë ujin, sheqerin, margarinën, çokollatën dhe kakaon. Pasi të marrë valë kjo përzierje e largojmë nga zjarri dhe kalojmë katroret e pandispanjës në sherbetin e zier dhe në kokos. Ju bëftë mirë!