Kryefaqja Foto-Lajm “Supa e spitalit” nëpër botë – guidë me foto

“Supa e spitalit” nëpër botë – guidë me foto

0
Shpërndaje

Ushqyerja luan një rol të rëndësishëm në shërimin nga një sëmundje, prandaj spitalet kanë ekipet e tyre të dietologëve dhe ekspertëve për të përgatitur ushqime posaçërisht për pacientët që të rimarrin veten sa më shpejtë të jetë e mundur. Ja çfarë shërbehet nëpër spitalet në disa vende të botës.

Gjermani

Itali

Spanjë

Zvicër

MeksikëKanada

JaponiAustrali

Afrika e Jugut

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here